dinsdag 1 april 2014

Uit de kast: maak je shelfie en krijg korting

Sloworganizing kent inmiddels al heel wat onderdelen die je helpen meer overzicht te krijgen. Maar wat nog ontbrak is de echte basisinformatie over organiseren.

Al die basiskennis heb ik nu verwerkt in twee cursussen van 4 weken: Opruimen stap voor stap over je huis opruimen en Basis voor Succes over ondernemen met meer rust en overzicht.

Je kunt nu met korting meedoen aan deze 2 cursussen.

Korting met je 'shelfie'
Wil je meedoen aan Opruimen stap voor stap of aan Basis voor Succes? Dan heb ik een interessant introductie-aanbod voor je. Stuur mij een shelfie en je betaalt geen € 97,50, maar slechts € 47,- voor de cursus.

Een shelfie is een foto van één van je planken. Die mag opgeruimd zijn, rommelig of zelfs leeg. Dat maakt niet uit. Mail je shelfie naar info@sloworganizing.nl en doe dat voor 1 mei 2014. Je ontvangt dan de kortingscodes voor beide cursussen.

Met die code doe je mee met Opruimen stap voor stap voor maar € 47,-. Voor Basis voor Succes betaal je 97,- (excl. BTW). Inschrijven met de kortingscode kan tot 1 mei 2014.

Je kunt meteen je shelfie te mailen naar info@sloworganizing.nl


Opruimen stap voor stap
Een cursus voor degenen die hun huis op willen ruimen, die geeft je de basis voor je opgeruimde huis, klik hier om precies te lezen wat Opruimen stap voor stap inhoudt.

Basis voor Succes
Een cursus voor ondernemers die georganiseerd willen ondernemen en die met overzicht en inspiratie hun doelen willen halen. Klik hier om precies te lezen wat Basis voor Succes inhoudt.

Geen opmerkingen: